Diensten

Systeemplafonds

Op zoek naar brandwerende plafonds? Of is het design en uiterlijk belangrijk? Of de juiste akoestische waarde? Wij leveren alle soorten systeemplafonds en voorzien u van een betrouwbaar advies. Meer informatie? Klik hier.

Systeemwanden

We bieden diverse innovatieve systeemwanden die bijdragen aan een betere uitstraling en functionaliteit van uw ruimte, en dus aan meer werkplezier en comfort. Meer informatie? Klik hier.

Verlichting

Op het gebied van verlichting bieden wij een hoogwaardig assortiment inbouwspots en armaturen. Mocht u nog geen keuze hebben gemaakt, dan adviseren wij u graag. Uiteraard bouwen wij ook verlichting die u reeds heeft aangeschaft. Meer informatie? Klik hier.

Timmerwerk en stucwerk

Tijdens een afbouwproject is meestal timmerwerk nodig. Wij zorgen dat alles op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Een afbouwproject is pas af als al het stuc- en schilderwerk is gedaan en alles is opgeruimd. Wilt u hier geen omkijken naar hebben dan kunnen we al deze werkzaamheden meenemen in het totale project. Voor meer informatie kunt u op de diensten klikken: